Søk
Close this search box.

Vårt team

Darren Stainsby

Eier & daglig leder

Darren er utdannet Athletic Therapist fra Mount Royal University i Canada.  Hos oss jobber han med salg og daglig drift.

Paal

Logistikk

Paal har ansvar for logistikk står for import/eksport samt innenlands sendinger. Han har også kundebehandling og følger opp kunder med det de måtte trenge.

Han er grafisk designer og jobber også med markedsføring, nettbutikk og øvrig annonsering. 

Glenn

Salg

Glenn jobber med salg mot veterinær markedet. Han er laser terapeut og har vært aktiv bruker av laser siden 2007. I ung alder så drev han med travhest og har siden 1992 drevet aktivt med hunder. I 2013 tok han rehabiliterings utdannelse på dyr.

Niklas

Montør

Niklas er montør for Steens Physical produkter. Han jobber også med sveising og pulverlakkering samt service og teknisk bistand til kunder.

Våre tjenester

Produkter

Vi selger produkter av beste sort fra leverandører verden over

Finansering

Vi tilbyr leasingleie via Siemens Finance på våre produkter

Service arbeid

Sammen med våre partnere så utfører vi service på apparater

Firmaets historie

Ikke lenge etter at firmaets eier Darren Stainsby flyttet til Norge startet han opp med enkeltmannsforetak og begynte og importere produkter han var vant med å bruke i sitt tidligere hjemmeland Canada.

Etter oppstarten av enkeltmannsforetaket i 1999 brukte Darren sine kontakter og bygget raskt opp et stødig firma og trengte fort å gjøre det om til et «AS» i 2004. Firmaet har hatt stødig vekst siden og er i dag en av hovedaktørene av salg av terapeutisk utstyr i Norge.

Underveis har Darren hatt hjelp fra «gammern» Helge på regnskap og i 2014 begynte Paal i full stilling som firmaets «potet». I 2019 har Glenn begynt som selger mot veterinær markedet og mot helsevesenet.
Mai 2020 kjøpte vi Steens Physical og har fått med oss Niklas som montør. I 2023 begynte vi og sveise egne benker og i 2024 begynte vi og pulverlakke egne benker.

Service

Service
kr 795 Pr. time
  •  
Reisetid
kr 695 Pr. time
  •  
Kostnad pr km
kr 4.10 Pr. km
  •